- SlateDesign -

Foto 3

        Credeai ca ai vazut tot in legatura cu piatra? Ei iata o noutate: SlateDesign sau furnirul de piatra. Material inovativ ce poate „acoperii cu piatra” orice tip de suprafata. Este de departe materialul care da liber imaginatiei d.p.d.v. al amenajarilor interioare.

          Placile de SlateDesign pot avea o gama variata de culori si aspecte functie de materialele din care este realizat. Este un conglomerat de fibre naturale sau fibre de sticla si straturi subtiri de roca.  Astfel, se obtin placaje din piatra, elastice, usoare si veritabile, care pot fi lipite pe multe suprafete interioare si exterioare. Datorita greutatii reduse, placajele de piatra pot fi utilizate si in locurile inimaginabile pana acum.

Furnirul de piatra se imparte in trei categorii:

       1. LiteStone este realizat din piatra reala, un furnir din piatra care este intarit cu fibra de sticla si substrat de rasina. Datorita greutatii sale mici si flexibilitatii, utilizarea este diversa: pentru suprafetele obisnuite ale peretilor si pentru suprafetele (verticale sau orizontale) considerate anterior inadecvate pentru acoperirea cu pietra datorita greutatii excesive si exfolierii. Poate fi instalat pe aproape orice suprafata: pardoseli, pereti, placi, placi de gips-carton si multe altele.

       2. EcoStone este un produs ecologic foarte aproape de hartie, care este realizat dintr-un strat foarte subtire de ardezie si un strat de fibre naturale pe spate, tratat cu polimeri pe baza de apa. Aceste caracteristici permit ca produsul sa poata fi indoit într-o asemenea masura, ce nu este posibila în cazul placilor de piatra. Poate fi folosit la decorarea peretilor interiori, pentru acoperirea mobilierului, usilor, coloanelor sau chiar decorarea pungilor, curelelor și a unor elemente de imbrăcăminte! Piatra EcoStone este singurul produs din piatra naturala care poate fi atasat si lipit ca material.

       3. Translucid este realizat dintr-un strat foarte subtire de ardezie si un strat special rezistent la radiatii UV transparent. Iluminat in fundal face ca elemntele placate sa fie cu adevarat spectaculoase. Prin modificarea intensitatii luminii pot fi obtinute efecte de suprafata unice. Pana acum astfel de efecte puteau fi obtinute numai prin iluminarea din spate a onixului sau alabastrului, materiale foarte scumpe.

        Esti interesat de aceste materiale? Vino la noi si iti vom arata ce posibilitati iti ofera pentru proiectul tau. Sigur vei fi impresionat!