- Fa rai din ce ai ….. -

 

Contextul socio-economico-politic din ultima perioada a adus mult stres pentru marea majoritate dintre noi. Diferite studii arata ca stresul pe perioade mici de timp si dozat este chiar benefic ;creste creativitatea si productivitatea ajutand la realizari neasteptate. Cele cateva zile de concediu in care ne bucuram de soare, plaja cu nisipul fin, mare, plimbari si relaxare sunt momentul de repaos de care avem nevoie sa putem contiua proiectele aflate in derulare dar si sa ne gandim la noi proiecte.

Daca iti oferi ragazul necesar observi cu usurinta cum piatra si marea -doi profesori de arhitectura se pun in valoare reciproc. De atat ai nevoie pentru ati lasa imaginatia sa lucreze si sa te gandesti ca desii nu poti fi permanent in concediu ,nu ar strica sa reusesti sa aduci putin din atmosfera de concediu si acasa.

Alegerea pietrei naturale ca material pentru amenajarea anumitor zone din interiorul casei dar si a spatiilor din afara casei este o optiune . Exista o gama larga de nuante si finisaje pe care le poti obtine din piatra.
Piatra naturala (calcar, travertin , marmura , granit) este un material foarte cautat atunci cand oamenii se gandesc la o baie confortabila, luxoasa sau bine amenajata mai ales atunci cand este iluminata cu lumina naturala; la o bucatarie practica unde sa aduni toata familia sa gatesti ceva si apoi savurand un pahar de vin in living sau pe tarasa casei te destinzi povestind si impartasesti experientele de peste zi .
Materialul nostru nu este, de obicei, cel mai ieftin material dar avand in vedere calitatea lucrarilor pe care le putem executa, putem afirma ca poti economisi niste bani si poti avea in continuare aspectul high-end al unui proiect impecabil realizat.
Acest lucru se face de obicei prin taierea placilor folosind tehnici avansate eliminand pierderile nejustificate. Beneficiezi astfel de un aspect de inalta calitate pe care il doresc atat de multi proprietari de case. O alta alegere obisnuita pentru pardoseala baii, precum si pentru terase in aer liber si terase pentru piscina este piatra naturala cu tematica rustica moderna. Materialele din aceasta gama necesita operatii de ingrijire. Nu sunt lucruri deloc complicate si rezultatul este acel aspect estetic ce se pastreaza neschimbat in timp. Pentru a ramane ancorati in realitate si adaptati la noile tendinte trebuie sa recunoastem ca vacanta era considerata un lux cu ceva timp in urma insa astazi ea a devenit o necesitate.Cei care stiu ca nu trebuie să fii bogat ca să călătorești bine , stiu si ca utilizarea pietrei naturale ca material pentru diversele amenajari interioare este o strategie deosebita pentru a obtine o rentabilitate buna din investitia ta.

Folosirea pietrei naturale este universal convenita ca o valoare adaugata pentru orice casa care este introdusa pe piata deoarece ofera casei un avantaj in plus fata de alte locatii si :„Nimic nu este o pierdere de timp dacă îți folosești cu înțelepciune experiența câștigată”. – Rodin

  Cerere oferta, solicitare informatii privind serviciile si produsele prezentate in site, cereri de consultanta.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: