Servicii

CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Ai un proiect ce urmeaza a fi realizat cu piatra naturala?

Nu ai inca un proiect dar piatra naturala este alegerea ta pentru viitorul proiect.

Oricare din variante este adevarata ai ajuns la echipa care te poate ajuta. Totul este sa comunici cu noi si vei vedea ca va rezulta o colaborare in care nu vei avea probleme ci rezolvari. Noi venim cu solutii si tu doar alegi.

Specialistii nostri vor face recomandari pentru alegerea materialelor functie de destinatia zonei de utlizare si vor propune solutii de optimizare d.p.d.v. al consumurilor si implicit al costurilor.

DEBITARE MATERIALE

Putem face debitarea pietrei naturale la dimensiuni specifice fiecarui proiect. Lucrarile realizate cu materiale debitate personalizat sunt e o calitate si acurateta deosebite

PROFILARE DE CANT

Profilul de cant reprezinta finisarea muchiilor aparente folosite in general pentru glafuri, trepte, blaturi si poate fi executat in mai multe moduri.

Bizotarea – tesirea în unghi de 45 a muchiei superioare. Poate fi facut în mai multe   dimensiuni.
Semibastonarea – finisarea semirotunda a muchiei superioare – poate fi concava sau convexa.
Bastonarea – finisarea semirotunda a ambelor muchii (superioara si inferioara).

Montaj

Punerea in opera a pietrei naturale necesita practica, indemanare si experienta. Pentru noi fiecare client este important, prin urmare fiecare lucrare va fi realizata la cele mai inalte standarde de calitate.

Societatea noastra asigura servicii profesionale de montaj piatra naturala: placari verticale si orizontale, interioare si exterioare; scari interioare si exterioare (drepte, curbe, balansate); blaturi pentru bucatarii, bai, baruri; glafuri pentru ferestre; placari semineuri; etc.

            Activitatea de montaj va insotita, dupa caz, de:

  • Verificarea pieselor ce urmeaza a fi montate : prin masurare si premontare.
  • Verificarea stratului suport.
  • Folosirea unui adeziv flexibil alb, pentru materiale deschise la culoare, gri pentru celelalte materiale.
  • Chituirea rosturilor se va face cu chituri speciali pentru rosturi inguste ( 0-2 mm).

INTRETINEREA SI CURATAREA SUPRAFETELOR REALIZATE CU PIATRA NATURALA

Intretinerea si curatarea acestor suprafete se realizeaza periodic (lunar, trimestrial, anual),  in functie de duritate si trafic prin utilizarea solutiilor de impermeabilizare, a detergentilor de curatare si a solutiilor de ceruire pentru protectia si pastrarea aspectului dorit.

REPARATII

Ai o problema de aspect a unei lucrari de placare cu piatra naturala? Apeleaza la noi pentru o constatare si propunerea unei solutii de rezolvare. Ne limiteaza doar posibilitatile tehnice ale utilajelor si posibiltatile de prelucare a materialelor. Vom gasi solutii sa remediem problemele semnalate.

 

Contactează-ne: