- Proiect nou o sursa de stres ? -

Sezonul toamna –iarna ne face sa stam mai mult pe acasa.Acasa inseamna pentru fiecare din noi altceva , dar in mod sigur acasa inseamna un loc amenajat in stilul nostru . Perioada noiembrie /martie este momentul in care in domeniul montajului de piatra, lucrarile la exterior sunt cumva stagnate.Nu inseamna ca noi cei din domeniu intram in hibernare precum ursul pentru ca, lucrarile la interior si-au asteptat si ele randul si nu ne dau pace. Asadar in aceasta perioada atentia noastra este orientata cu aceiasi seriozitate catre executarea si montarea de glafuri, executarea si placarea politelor de semineu, executarea si montarea blaturilor de baie sau de bucatarie, executarea si montajul treptelor , placarea pardoselii si a peretilor verticali.
Cam toti la un moment dat cand am avut intentia de a demara un nou proiect ne-am pus ingtrebarea : ,,Cat de dificil poate fi ? ”; asta inainte de a te apuca de proiect fara sa ai cunostinte si informatii in domeniu .Dupa ce ai facut ceva munca de cercetare si ai reusit sa citesti cate ceva despre piatra naturala parca esti mai confuz decat la inceput si constati : ,,E mai dificil decat credeam ! ”si este si momentul in care parca ai vrea sa renunti dar decizi sa colaborezi cu o echipa specializata in domeniu.

Daca inca mai ai de montat glafuri, de placat o pardoseala sau ai schimbat mobila da bucatarie si doresti un blat de granit ,o vizita in showroom-ul nostru si o discutie cu echipa noastra iti pot oferii solutii.
Traim in secolul vitezei si multi vor ca lucrurile sa se intample acum si repede. Si-au pierdut rabdarea sau considera ca a avea rabdare este o pierdere de timp.Lucrul cu piatra naturala nu este unul simplu daca vrei sa beneficiezi de performanta, de o lucrare de calitate, rezistenta in timp, asa cum am scris de multe ori aici. Fiecare tip de piatra naturala, fie ca este calcar, ardezie, travertin, marmura sau granit are propriile caracteristici si structura.

Aceasta inseamna ca densitatea, grosimea si rezistenta fiecaruia pot varia foarte mult, facand din instalarea pietrei naturale o sarcina mai complicata in comparatie cu utilizarea placilor ceramice sau din portelan.
Activitatea noastra este incadrata in categoria celor care necesita timp pentru executie. Timpul este in directa corelare cu complexitatea lucrarilor ce urmeaza a fi executate. Pe unii incercam sa ii ajutam sa le realizam piesele de care au nevoie, pe altii pur si simplu datorita unor factori care nu tin de noi ( vremea, lipsa materialului pe stoc, amvergura lucrarii, etc. ) nu ii putem ajuta decat cu informatii si cu recomandarea de a demara lucrarea mai tarziu cand ne permit si conditiile meteo).

In toate activitatile noastre cautam sa facem lucruri din ce in ce mai bune. Este un semn de respect fata de clienti sa eliminam partile negative din activitatea noastra.In aplicarea strategiei noastre privind rezolvarea cerintelor specifice activitatii noastre stim ca „ succesul este suma unor eforturi mici, repetate zi de zi ,,–ROBERT COLLIER
Odata ce un client a ales sa lucreze cu noi trebuie sa ajunga la concluzia ca impreuna vom construi un pod peste toate dificultatile ce s-ar putea ivi in colaborare iar la final mai relaxat sa poata afirma ,, Hai ca nu a fost chiar atat de dificil !

  Cerere oferta, solicitare informatii privind serviciile si produsele prezentate in site, cereri de consultanta.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: