- De sarbatori …….. Impreuna -

Sărbătoarea Paștelui celebrează evenimentul fondator din relatarea biblică si anume eliberarea evreilor din sclavia egipteană si de crutare a evreilor in noaptea in care intaii nascuti ai egiptenilor au fost omorati .Conform tradiției ebraice sărbătoarea Paștelui trebuie să cadă primăvara. Data celebrării Paștilor are la bază două fenomene astronomice: echinocțiul de primăvară și mișcarea de rotație a Lunii în jurul Pământului. Astfel, Paștile se serbează în duminica imediat următoare primei Luni pline după echinocțiul de primăvară.
Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina. Este o sărbătoare religioasă întâlnită, cu semnificaţii diferite, în creştinism şi iudaism. Unele obiceiuri de Paşti se regăsesc, cu semnificaţie diferită, în antichitatea anterioară religiilor biblice. El si-a pastrat pana in prezent farmecul si semnificatia, fiind un moment de liniste sufleteasca si de apropiere de familie.

Multi dintre noi sarbatorim Pastele acasa in familie. Acasa inseamna pentru fiecare dintre noi altceva ,dar in mod sigur acasa inseamna un loc amenajat in stilul nostru .Pentru o parte dintre noi starea de bine si confortul pot fi mult imbunatatite daca la pregatirea pentru sarbatorile pascale este implicata toata familia.Pregatirile pentru sarbatorile pascale incep cu ceva timp inainte .Puem vorbii de pregatirea spiritual a fiecaruia, pregatirea/curatarea casei si pregatirea bucatelor pentru masa de Pasti .Fiecare este importanta in egala masura , trebuiesc corelate , sa existe un echilibru intre ele asa cum spune si un proverb budist : ʺ Aveti grija atata de exterior cat si de interior : totul este unul .ʺ
Fiecare dintre noi apreciem acel aspect de curat si ingrijit , insa vremea si vremurile se schimba .Timpul nostru este pretios si ne dorim sa petrecem cat mai mult timp cu cei dragi asa incat pregatirea/curatarea casei sa ne ocupe cat mai putin timp. Amenajarea cu piatra naturala a unor zone/spatii intens folosite iti poate usura munca. Chiar daca locuiesti intr-un apartament sau intr-o casa cele mai dificile zone de curatat sunt bucataria si baia . Confectionate din piatra naturala ( granit , marmura , travertin ): blatul de bucatarie sau de baie, glafurile , politele pentru semineu, , blatul de lucru din zona gratarului, treptele sau placarea pardoselilor si/sau a terasei , ofera multe avantaje. In afara de curatarea si intretinera usoara sunt si practice, ofera un aspect unic intrucat fiecare bucata de piatra in functie de locul unde se monteaza spune o poveste .

De montaj se ocupa echipe specializate in domeniu .Punctual oferim informatiile despre curatarea si intretinerea fiecarui element de piatra . Intretinerea si curatarea pietrei naturale este un procedeu simplu , nu este costisitor, se face periodic , se folosesc produse speciale pentru piata.

Povara pregatirii/ curatarii zonelor dificile din locuinte fiind inlaturata nu va ramane decat sa va bucurati de pregatirea bucatelor pentru masa de Pasti si de savurarea preparatelor in compania membrilor familiei si de ce nu a prietenilor.Noi incercam sa nu uitam acest proverb budist :ʺ Fii bun in ceea ce faci .La un moment dat nu va mai fi nevoie sa te prezinti , te vor prezenta faptele taleʺ iar d-voastra ori de cate ori va simtiti obositi sau stresati incercati sa va aminti ca : ʺPacea vine din interior , nu trebuie sa o cauti in afara .ʺ

  Cerere oferta, solicitare informatii privind serviciile si produsele prezentate in site, cereri de consultanta.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: