Lucrari realizate

Produsele pe care le oferim vor fi prezentate grupate pe categorii. Sunt rezultate din punerea in opera a pietrei naturale, cu evidentierea caracteristicilor deosebite de care dispune acest material.

Placari  pentru suprafete verticale si orizontale

Placarea cu piatra naturala este o modalitate de finisaj ce asigura posibilitatea de a crea elemnte deosebite in domeniul constructiilor si in amenajari. Acest material este preferat de majoritatea profesionistilor in domeniu si este potrivit pentru:  fatade, stalpi (interiori /exterior), ancadramente, aticuri, terase (exterioare/interioare ), pardoseli, socluri.

Suprafetele verticale sau orizontale, interioare sau exterioare se pot placa folosind: granit, travertin, marmura , mozaic (din marmura sau travertin), ardezie, calcar material scapitat (din calcar, travertin sau marmura), SlateDesign.

Lucrarea se poate executa cu placi confectionate la comanda sau cu placi la dimensiuni uzuale.

Montura placilor se poate realiza cu sau fara rost.

Glafuri

Glafurile din piatra naturala protejeaza cu success spaleti geamurilor – atat la interior, cat si la exterior – si confera un aspect deosebit. Acestea pot fi confectionate din orice tip de piatra (granit, marmura, travertin, etc.).

Trepte si contratrepte

Treptele si contratreptele din piatra naturala confera eleganta, rezistenta si durabilitate. Pentru amenajarile de interior se poate utiliza orice tip de piatra, in general, cu finisaj lucios avand forme drepte, curbe, balansate cu prelucrare bizot sau semibaston. Pentru amenajarile de exterior se recomanda granitul cu finisaj fiamat sau granit lucios cu benzi antiderapante.

Blaturi pentru bucatarii si bai

Blaturile de marmura si granit  confera stil si eleganta bucatariilor si bailor avand un puternic efect vizual asupra spatiilor.

Blaturile se recomanda a fi realizate din granit,  fiind un material dur, cu  rezistenta la presiune si temperaturi ridicate (rezistent la variatii de temperatura). Piatra naturala are avantajul de a fi material impermeabil ce isi pastreaza in timp caracteristicile.

Semineuri

Semineul placat cu piatra naturala confera lux si eleganta, fiind atractia spatiului indiferent de sezon.

Frumusetea pietrei naturale este greu de egalat. Creatie libera a naturii cu o cromatica variata, fiecare bucata fiind unica, motiv pentru care semineul va prelua aceasta amprenta speciala devenind unicat.

Contactează-ne: