- Curatenia de primavara -

Primavera este perioada din an in care ziua se mareste, natura renaste ,vin berzele, inmuguresc pomii , inverzeste iarba , tonusul nostru creste si este timpul sa acordam atentie proiectelor noastre amanate din cauza vremii . Asadar in aceasta perioada atentia noastra este orientata cu aceiasi seriozitate si catre executarea si montarea de glafuri, executarea si placarea politelor de semineu, executarea si montarea blaturilor de baie sau de bucatarie, executarea si montajul treptelor , placarea pardoselii si a peretilor verticali.

Exigentele si cerintele clientilor au dus la dezvoltarea tehnologiilor de exploatare si prelucrare astfel incat din aceiasi materie prima ,,piatra,, s-au obtinut produse innovative. Atunci cand esti in situatia de a alege piatra pentru proiectul pe care il ai in derulare ; aspectul unic al fiecarei bucati de piatra ,diferitele texruri si finisaje , multitudinea de culori , fac ca decizia sa fie destul de dificila.Daca ne gandim si la cum se va comporta in exploatare deja putem afirma ca ne confruntam cu o ,,misiune imposibila ,,.Starea de bine este aceea pe care o dorim mereu si dam frau liber imaginatiei alegand de cele mai multe ori doar din punct de vedere estetic , insa apoi intervine partea practica care ne pune bete in roate si fiecare gaseste rezolvari diferite: ,,Pesimistul vede dificultati in orice oportunitate.Optimistul gaseste oportunitati in orice dificultate,, Winston Churchill.Greseala pe care o vedem facuta cel mai adesea atunci cand vine vorba de ingrijirea oricarei pietre naturale este utilizarea produselor de curatat de uz casnic care sunt acide sau contin amoniac. Problema cu substantele chimice acide este ca acestea nu numai ca dauneaza sigiliului de protectie de pe piatra, dar pot deteriora suprafata.

La celalalt capat al spectrului, substantele chimice cu pH ridicat, cum ar fi amoniacul sau inalbitorul, de asemenea, dauneaza sigiliului pietrei si ar trebui utilizate cu precautie.Iti recomandam sa utilizezi numai solutii de curatare echilibrate dedicate ingrjirii pietrei naturale. Piesele de piatra naturala, pe care le ai in casa, au fost tratate cu un sigiliu de protectie la instalare. Acest sigiliu, din pacate, nu este permanent si nu poate preveni orice tip de daune si pete.Intretinerea si curatarea pietrei naturale este un procedeu simplu , nu este costisitor , se face prin aplicarea  periodica la  fiecare 1-3- 6-12 luni, dar asta depinde in mare masura de tipul de utilizare pe care il suporta piatra.La noi veti gasi solutii pentru: curatare profunda si a petelor persistente, tratament si protectie indelungata, revigorare si intensificare de culoare , curatarea si ingrijirea zilnica.

Dupa o discutie de cateva minute cu specialistii nostri vei avea solutia potrivita pentru ingrijirea suprafetelor de piatra naturala din casa ta. Si nu uita: „Cand cazi in capcana tristetii fa curatenie prin casa.” – Sofia Vicoveanca

 

 

  Cerere oferta, solicitare informatii privind serviciile si produsele prezentate in site, cereri de consultanta.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: