- Inovare-Imbinare-Echilibru -

Piatra este folosită ca element decorativ de mii de ani în construcții, evidențiind eleganța naturală. Din toamna pana in primavara, in domeniul montajului de piatra lucrarile la exterior sunt cumva stagnate.Nu inseamna ca noi cei din domeniu intram in hibernare precum ursul pentru ca lucrarile la interior si-au asteptat si ele randul si nu ne dau pace.Asadar in aceasta perioada atentia noastra este orientata cu aceiasi seriozitate si catre executarea si montarea de glafuri, executarea si placarea politelor de semineu, executarea si montarea blaturilor de baie sau de bucatarie, executarea si montajul treptelor , placarea pardoselii si a peretilor verticali.
Exigentele si cerintele clientilor au dus la dezvoltarea tehnologiilor de exploatare si prelucrare astfel incat din aceiasi materie prima ,,piatra,, s-au obtinut produse innovative. Atunci cand esti in situatia de a alege piatra pentru amenajarea/proiectul pe care il ai in derulare ; aspectul unic al fiecarei bucati de piatra ,diferitele texruri si finisaje , multitudinea de culori , fac ca decizia sa fie destul de dificila.Starea de bine este aceea pe care o dorim mereu si dam frau liber imaginatiei alegand de cele mai multe ori doar din punct de vedere estetic , insa apoi intervine partea practica care ne pune bete in roate si fiecare gaseste rezolvari diferite: ,,Pesimistul vede dificultati in orice oportunitate.Optimistul gaseste oportunitati in orice dificultate,, Winston Churchill.

Acolo unde greutatea pietrei reprezinta un impediment si se cauta solutii innovative ,,furnirul de piatră,, Slate Design poate fi utilizat cu success.
Produsele de piatră inovative Slate Design au fost create prin separarea diferitelor straturi ale plăcilor naturale de ardezie, calcar, respectiv gresie. O latură a produsului este piatră veritabilă, iar partea din spate este rășină sintetică ranforsată cu fibră de sticlă sau fibră naturală.

Datorită acestui fapt acest placaj veritabil de piatră este elastic, flexibil și deosebit de ușor, și poate fi lipit în mod simplu pe cele mai multe suprafețe exterioare și interioare. In timpul montajului nu se produce praf , moloz si zgomot , motiv pentru care este ideal pentru renovarea/redecorarea locuintelor, hotelurilor, institutii publice etc. Fie ca doresti sa obtii: suprafață rustica-efect dramatic, strălucire rafinată- priveliște luxoasă , căldura plajei cu nisip cu petele caracteristice sau aspect etern și clasic ; produsele din piatra vor fi mereu in tendinte . ,,Preţuieşte-ţi viziunile şi visurile, pentru că sunt copiii sufletului tău; schiţele realizărilor tale supreme,,– Napoleon Hill

  Cerere oferta, solicitare informatii privind serviciile si produsele prezentate in site, cereri de consultanta.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: