- An nou…..planuri noi -

Un an s-a incheiat , unul nou incepe.Unii dintre noi suntem multumiti caci in anul care tocmai s-a incheiat am reusit sa finalizam si sa realizam majoritatea proiectelor pe care le aveam in derulare.Indiferent daca faci parte din categoria celor care sunt fericiti ca au incheiat cu succes proiectele de anul trecut sau daca te numeri printre cei care nu au reusit acest lucru , cred ca iarna aceasta si inceputul de an sunt un prilej bun de a face planuri noi sau de a le reactualiza pe cele mai vechi .Cine ne impiedica sa visam? Nimeni si nimic. Nu este deloc rau sa visezi mai ales ca sustin ideea conform careia orice proiect realizat a fost odata un vis. Este important sa planifici inainte ,sa te asiguri ca timpul ,energia si banii vor fi cheltuiti bine.

Planurile se fac in tihna ,cu calm.Traim vremuri complicate cand tot mai multi si tot mai greu reusim sa atingem acasta stare.Suntem diferiti si fiecare dintre noi regaseste linistea in mod diferit si in locuri diferite.Pentru unii dintre noi casa este locul unde vrem sa gasim linistea, locul unde vrem sa nu ne gaseasca stresul, locul unde visam si ne facem planuri. Pentru aceia care se relaxeaza gatind in propria bucatarie sau daca nu iti place sa gatesti si relaxarea ta este sa stai confortabil intr-un fotoliu sa privesti si sa asculti cum trosneste focul din semineu ,savurand un pahar de vin sau o cafea si simti nevoia sa optimizezi coltul tau de relaxare , noi iti propunem cateva idei/planuri care sa te ajute sa gandesti un spariu conceput sa aduca un plus de confort.Un plan ar fi sa lasi in urma bucataria veche si sa gandesti un spariu conceput sa aduca un plus de confort . Un alt plan ar fi amenajare/placarea /decorarae unui semineu.

Stabileste prioritati pentru activitatile ce urmeaza a fi executate. Alege unul sau doua aspecte mai mari ale modernizarii bucatariei (cum ar fi podele, blaturi sau dulapuri) care conteaza cel mai mult pentru tine. Schimbarile care vor avea cel mai mare efect asupra vietii de zi cu zi vor fi analizate de la estetica la functionalitate. In acest mod vei fi sigur ca investesti in elementele cele mai importante pentru tine si familia ta. Cele mai multe reamenajari din bucatarie implica placari si/sau blaturi de piatra naturala.Semineul este o piesa de arhitectura traditionala dar si o sursa de caldura cu costuri mici intr-o incapere. Amenajarea unui semineu este o activitate ce presupune o corecta corelare intre estetic si functional. Materialele ce pot fi folosite sunt diverse asigurand o gama larga a posibilitatilor de amenajare.

De ce piatra naturala este un material consacrat pentru amenajarea o sa vezi in continuare. Piatra naturala absoarbe, depoziteaza si radiaza caldura. Piatra naturala este un material cu mentenata extrem de simpla. Longecitatea este o alta caracteristica ce avantajeaza piatra naturala. Acest material este unul dintre cele mai vechi materiale de constructie din lume. Piatra supravietuieste, in timp ce alte materiale se estompează si se degradeaza. Piatra naturala este durabila fiind practic indestructibila. Se poate utiliza fara urme de uzura si este extrem de rezistenta la efectele cauzate de apa si mucegai. De aceea, oamenii folosesc piatra in zone considerate ca fiind dificile (blaturi, pardoseli, bai, seminee, etc.).Pe langa bani, timpul este resursa limitata de aceea noi te vom ajuta sa iti duci la final planrile . Fiecare gestionam aceaste resurse asa cum credem de cuviinta ca este mai potrivit pentru noi. Este foarte dificil sa nu fi mereu in criza de timp sau de bani. Trebuie sa fii echilibrat si sa apreciezi intotdeauna corect aceaste resurse care se scurge pe langa tine mult prea repede. Atunci cand influenta asupra timpului tau, vine de la o terta parte mereu ai impresia ca cineva are tendinta sa te intarzie. Crezi ca noi cei care vom realiza proiectul tau de amenajare iti folosim coerent resursele? Dupa ce ai ales ce piatra folosesti si ai stabilit cu noi detaliile financiare de colaborare, urmeaza definirea termenelor de executie. Si tu si noi avem un scop comun. La finalul colaborarii sa existe o lucrare cu aspect estetic excelent, trainica si realizata cat mai repede unde sa poti visa si unde sa poti concepe alte planuri si alte proiecte . „Pentru a realiza lucruri mari trebuie sa si visam, nu numai sa facem. Trebuie sa si credem, nu numai sa planuim.” — Anatole France.

  Cerere oferta, solicitare informatii privind serviciile si produsele prezentate in site, cereri de consultanta.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon

  Url

  [dynamictext urlsite "CF7_URL"]

  Title

  [dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

  Mențiuni: