- Nimic nu este… imposibil -

Foto 2

    Suntem obisnuiti cu cereri excentrice din partea clientilor. Unele sunt izvorate din dorinta de a avea parte de o amenajare care sa impresioneze la maxim, altele sunt pornite de la lipsa unor cunostinte elementare in ceea ce priveste piatra naturala. Oricare ar fi solicitarile tale pornim de la ideea ca trebuie sa iti transformam in realitate visul. Stim ca dorinta de a realiza un lucru care sa bucure si sa impresioneze mult timp este arzatoare asa ca noi  vom gasi solutii si nu vom da motive de nerealizare.

       Am facut aceasta introducere datorita materialelor pe care le prezint astazi, materiale care au asa, in stare initiala, fara montaj, un factor de „wow” foarte ridicat. Imaginatia si experienta in domeniu sunt ingrediente importante in conceperea lucrarii. Nu trebie sa iti creezi probleme in ceea ce priveste experienta in domeniu. De aceea suntem aici si  avem acest specific de activitate, sa te ghidam si sa iti oferim informatiile corecte pentru a-ti fundamenta deciziile.

     Placile de piatra naturala, pe care le avem astazi in atentie ofera beneficii estetice si de performanta reflectand tendinta actuala pentru suprafetele naturale si tactile. Au capacitatea de a realiza o suprafata fiabila si dura. Tonurile de culori variate, cu un finisaj adecvat, consolidează estetica naturala si, daca este intretinuta corect, suprafata va produce acelasi rezultat pentru o durata foarte lunga de timp. Nu este usor de pus in opera un astfel de material. Culorile si venaturile sunt de o mare diversitate ceea ce creaza oportunitati si chiar ajuta imaginatia sa dezvolte o tema. Combinatiile de pus in proiect sunt precum notele muzicale. Puse pe portativ notele nu vor crea singure o melodie. Regulile de compunere creaza armonia asa ca in muzica. Tu vii la noi cu tema, noi cu experienta si impreuna cu imaginatia pentru ca „posibilitatile sunt numeroase atunci cand ne decidem sa actionam, si nu sa reactionam.” — George Bernard Shaw