- Natura creaza simplu si frumos -

Foto 2

    Avand in vedere sarbatoarea de Paste, am intrerupt inventarierea mostrelor de piatra naturala pe care le avem expuse in showroom. Revin si aduc in atentie travertinul.  Datorita frumusetii sale naturale, travertinul a fost utilizat mult in constructia unor cladiri care au invins veacurile. Colosseum este cea mai mare structura de travertin din lume si impresioneaza de la constructie pana in zilele noastre.

      Travertinul poate fi utilizat in diferite finisaje si combinarea acestora cu nuantele de culoare disponibile  ii confera calitatea de a fi extrem de versatil. Culoarea sa naturala variaza de la alb, prin diferite nuante de galben si rosu. Avand in vedere si granulatia,  materialul este ideal pentru realizarea unei game largi de proiecte pentru designul interior si exterior. Piatra de travertin va fi intotdeauna cautata si folosita ca material decorativ, capabil sa transmita aerul emotiilor creat de specialistii care prefera sa-l foloseasca.

     Asa cum am mai spus in scrierile de aici, piatra naturala trebuie ingrijita. Vei avea mereu parte de bucuria pe care ai simtit-o atunci cand ai vazut lucrarea finalizata daca vei respecta indicatiile date de specialistii nostri. Nu este o piatra care se pastreaza cu mult efort dar are nevoie de atentie si de asistenta sistematica din partea ta. In functie de scopul in care a fost utilzat, iti vom indica modalitatea de curatare si intretinere. Piatra naturala, pana a fi extrasa din cariera, s-a mentinut in natura si a pastrat aspectul pentru care tu ai ales-o pentru amenajare. De fapt esenta in domeniul nostru de activitate este data de faptul ca „natura are o mare simplitate şi, prin urmare, o mare frumuseţe.” – Richard P. Feynman.