- Cum sa fii inventiv -

Foto 2

        Ai intrat vreodata intr-o casa si ai simtit ca ceva lipseste? Uneori este un detaliu inadecvat, o lipsa de personalitate, o nuanta de design sau un element de diferentiere, care nu este la locul lui si care ar fi putut sa dea senzatia de complet. Inca din faza de proiectare a unei amenajari trebuie sa ai in vedere evitarea situatiei de mai sus. Poti folosi idei simple sau mai sofisticate dar trebuie sa aduci un anume fler in casa ta. Ce zici de prezenta pietrei naturale. Este un material cu care nu vei da gres niciodata. Bucatile de piatra sunt unice. Doua pietre nu arata exact la fel si ambele aduc o anumita caldura si o senzatie naturala in casa ta.

      Avem materiale de placare expuse in showroom cu care se pot realiza individualizari ale amenajarilor. Sunt materiale care inspira si ajuta la succesul lucrarilor pe care le-ai planificat. Am expus si aici cateva din ele. Fie ca este vorba despre interior sau exterior, aceste materiale sunt una dintre cele mai diverse si durabile alegeri. Bucataria este un loc atat de bun pentru a introduce un element care adauga o nota de eleganta si caracter. Cu un perete placat cu  piatra de culoare neagra, creezi un contrast profund cu albul mobilierului, asigurand o atmosfera moderna si sofisticata.

Nu este necesar sa acopri toti cei patru pereti ai sufrageriei cu un astfel de material, un singur perete este suficient pentru a transfera farmecul rustic in spatiu. Un hol amenajat cu piatra va da viata unui spatiu de tranzit si va fi anticamera perfecta pentru orice casa. Nisele au devenit o resursa din ce in ce mai cautata pentru designul interior. Amenajate in pereti sunt atractive din punct de vedere estetic, mai ales daca ceea ce plasezi in interior este un zid de piatra naturala. Baia este, de asemenea, un cadru perfect pentru peretii din piatra naturala, un detaliu care o face sa fie un spatiu plin de caracter. Noi avem materiale si idei dar intelegem sa lucram impreuna cu tine pentru ca „oamenii mici au obiceiul de a te descuraja, insa oamenii mari stiu sa te faca sa simti ca poti si tu.” — Mark Twain